12 maj 2012

Kaptens huset

Vi bodde på ett väldigt mysigt B & B i Harlinge. Det var ett 1700-tals hus som en rik sjökapten haft, och det låg nere i hamnen. När vi åt frukost, tittade vi utöver båtarna från deras finrumsfönster. Vinden har vänt och det känns lite lättare. Idag har vi cyklat över ett nästan 3 mil långt sund med vatten på båda sidor. Turen har även gått uppe på Nordsjövallen och mellan höga sandklitter. Nu ligger vi på en camping med 1 tält och det är vårt. Men det är tre tanter i receptionen som passar upp oss, så vi har det bra här i Bergen aan Zee. Det ligger precis utanför Alkmaar. Ha det så bra allihopa, vi saknar er!

3 kommentarer:

  1. Hej på er! Så skönt att vinden vänt den var här i natt:( Vi tänker på er speciellt idag när det kom en hel del cyklister i Båstad. Åh vad jag längtar efter att få uppleva en cykelsem.Undrar om Stefan gör det också? Ha det så gott njut av servicen! Kram Kerstin

    SvaraRadera
  2. hej på er, detta passa så bra .....
    Ingenting i livet bara händer. Man måste ha ork att möta hinder och ork att övervinna
    dem. Ork att kämpa.
    Vädret hemma har vänt - idag solen visar glada ansikten . Vi tänker ta sig till GKås- men vi kör nog med bilen.
    Lycka till många kramar
    pappa och Elisabeth

    SvaraRadera
  3. idag har vi cyklat 5,8 mil. Av 40 kontroller på Kullahalvön har vi prickat av 21. Vi tänkte på er men vi är rätt så nöjda med vår prestation.
    Kram syrran o Tommy

    SvaraRadera