19 maj 2012

Boston

Hej! Tommy odlar skägg, det ser för jäkligt ut. Så det är väl därför som han passar på när han är här... Och dessutom är han inte så karig just nu, eftersom han har en böld och den sitter då inte där man önskar. Annars går det fantastiskt bra och nu befinner vi oss i Boston. Leden går runt många fina vyer, men det är inte tänkt att det skall vara den närmsta vägen... Men vi får se otroligt mycket!

4 kommentarer:

  1. Thihi Tommy med skägg, lite Hjärter-Ove varning på det! ;)
    Johan o Lillan

    SvaraRadera
  2. Hallå vi läste just att os-elden kommit till England men här vann ni med några dagar. Bra kämpat! Ni har ju kommit otroligt långt bara på några veckor men passa på att ta det lite vackert också. Övriga news härifrån är väl annars att vi hade syfören.möte förra helgen och hade som vanligt bra tryck på fredagskvällen. Regn hela lördagen o lite läbbigt boende o toa i gamla tågvagnar. Några krockar på dressin- spåren men mycket skratt. Ta hand om er! Kram Lena o Per-ola
    Ps hoppas ni får rätt på tomtens böld

    SvaraRadera
  3. Ni är fantastiska som håller på dag efter dag.
    Hur många mil har ni cyklat nu? Med tanke på bölden så
    kanske ni får vila några dagar. Jag har aldrig sett dig
    i skägg ni kan väl ta närbild eller får du spara tills
    ni kommer hem.
    Kram syrran o Tommy

    SvaraRadera
  4. Hejsan svejsan, nu har vi varit på Hasslövs loppis och tjänat in lite pengar till Hasslövs IS. Sedan blev det kaffegök hos Eva och Paul och efter det blev det grillat.
    Hoppas du har tagit igen dig efter vurpan Tommy. Hälsningar från Hasslöv!!

    SvaraRadera