19 juni 2012

Hemma i Sverige igen!

Igår kväll tog vi färjan från Sandefjord över till Strömstad. Där bodde vi på ett gammalt mysigt Pensionat mitt i Strömstad. Imorse vaknade vi upp till strålande solsken. Vi har tagit det lugnt och cyklat inom Grebbestad och sedan vidare till Fjällbacka. Där gick vi upp för "Kungens Trappa" som går upp till utsikten på berget. Därifrån har man milsvid utsikt över kobbar och skär samt havet. Tittar man ner härifrån, så ser man också klippskrevan där Ronja Rövardotter spelades in. Ikväll blir det västkusträkor och vin här i Fjällbacka!

6 kommentarer:

  1. herregud!! vilket flyt! välkomna hem igen kram Mats & Lizette

    SvaraRadera
  2. Skål på er! Vad fort det gått, men är ni inte en månad före schemat? Då ses vi väl snart, hör av er när ni närmar er ökarup!, Kram Lena o Per-Ola

    SvaraRadera
  3. Härligt!
    Kramar från Lögnäs Äng

    SvaraRadera
  4. Hej- det är så härligt att komma till mål .... snart är ni hemma efter fantastiska bravaden. Morgondagen kör vi till Göteborg.
    Trevlig Midsommar
    Allan Elisabeth

    SvaraRadera
  5. Välkomna till Sverige! Då la ni väl upp ett rejält Johnsson-skrik, presis som Ronja gjorde på våren när hon hade överlevt vintern i grottan!?! Så härligt det måste kännas att komma hem efter ert äventyr.
    Hälsningar Ingrid & co på NP

    SvaraRadera
  6. Välkomna hem!!! Ni är ju helt otroliga.Jag tror ni sover gott i natt torsdag hemma i era egna sängar. Hjärtligt välkomna till oss i morgon kl 17.30 Massor av kramar från kerstin o stefan

    SvaraRadera